SkinCeuticals

#1 Huidverzorgingsmerk wereldwijd verkocht door artsen, plastisch chirurgen & dermatologen.

Voor een mooie en stralende huid zijn goede huidverzorgingsproducten onmisbaar. SkinCeuticals is wereldwijd dé autoriteit op het gebied van producten die uw huid gezond en mooi houden. De producten van SkinCeuticals worden geproduceerd door topwetenschappers en hebben als doel uw huid te herstellen en te beschermen. Het merk gaat uit van een principe van drie stappen: voorkomen, corrigeren en beschermen.

Skinceuticals: antioxidanten voor een gezonde huid
SkinCeuticals is de enige producent van anti-oxidanten serums dat wetenschappelijk heeft kunnen aantonen een vitamine C serum stabiel te houden. SkinCeuticals gaat uit van een principe van drie stappen: voorkomen, corrigeren en beschermen. Het driestappenplan vormt de complete verzorging die uw huid nodig heeft. Bestel uw favoriete SkinCeuticals huidverzorgingsproducten direct online.

Een belangrijk ingrediënt van de producten van SkinCeuticals zijn antioxidanten. Deze stoffen beschermen de huid tegen vrije radicalen: agressieve stoffen die uw huid kunnen beschadigden. Dit zijn bijvoorbeeld UV-stralen en luchtvervuiling. Voorbeelden van antioxidanten die de producten van SkinCeuticals bevatten zijn:

  • Vitamine C: voor de aanmaak van collageen
  • Vitamine E:  ter bescherming van de celmembraan
  • Pro-vitamine B5: kalmeert de huid

Daarnaast bevatten de producten van SinCeuticals veel vitamine A. Deze stof zorgt ervoor dat de huid er jonger en frisser uitziet, doordat oude huidcellen sneller worden vervangen door nieuwe huidcellen. Vitamine A heeft de volgende effecten:

  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Verbetert de vochthuishouding
  • Herstelt beschadigde cellen

Wetenschappelijk onderbouwde resultaten
De producten van SkinCeuticals worden geproduceerd op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Een team van biologen, scheikundigen, biofysici en geneeskundigen verdiept zich al jarenlang in de processen van huidveroudering en verschillende huidcondities. Sinds 1997 zoekt oprichter dr. Sheldon Pinnell samen met zijn team naar manieren om de gezondheid van de huid te verbeteren. Uit dit onderzoek zijn verschillende topproducten ontstaan die de huid bewezen beschermen en verbeteren.

Welk product past bij uw huid?
Wilt u weten welk product van SkinCeuticals het beste bij uw huid past? Kom dan eens langs in de kliniek voor een consult met onze huidtherapeute of cosmetisch arts. Wij voeren een professionele huidanalyse uit met behulp van de VISIA: dit apparaat kijkt met zeer geavanceerde fotografie op en onder de huid en geeft een uitgebreide analyse. Naar aanleiding van deze analyse adviseren wij u over de juiste huidverzorgingsproducten voor uw huid. Uiteraard mag u ook altijd binnenlopen in onze kliniek voor advies.

Heeft u geen tijd om langs te komen, maar wilt u wel graag advies over de SkinCeuticals producten? Stuur dan een e-mail met uw vragen en eventueel foto’s van uw huid naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Goedgekeurde webshop

Skinceuticals online bestellen
In onze webshop vindt u verschillende producten van SkinCeuticals. Selecteer het product van uw keuze en stop deze in uw winkelwagen. U kunt uw huidverzorgingsproducten nu heel eenvoudig bestellen. Bij een bestelling van boven de €65,- worden de huidverzorgingsproducten gratis bij u thuisbezorgd.