Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Serum C25

Serum C25

€62,00 €58,90
6 op voorraad
Serum C25 verbetert verminderde elasticiteit en kleur van de huid en stimuleert de collageen synthese. Het bevat een revolutionaire antioxidant formulering. Hiermee worden vrije radicalen effectief gecontroleerd en aangepakt.
Skincare specialist, cosmeceuticals, gezichtsverzorging & huidtherapie.
 • Gratis advies in de kliniek
  Boek een vrijblijvend consult
 • Snelle levering
  Voor 16.00 besteld, morgen in huis
 • Advies nodig?
  Bel 020-2331534
 • De beste producten
  Selectie door erkende huidtherapeut
Beschrijving

Serum C25 verbetert verminderde elasticiteit en kleur van de huid en stimuleert de collageen synthese. Het bevat een revolutionaire antioxidant formulering. Hiermee worden vrije radicalen effectief gecontroleerd en aangepakt. De huid wordt daardoor beter beschermd tegen de schadelijke effecten van UV stralen en luchtvervuiling. De vorming van rimpels en pigmentvlekken worden daardoor geremd.
(Bevat: methylsilanol ascorbaat 25%, vitamine A,vitamine B+B5, vitamine E, polyphenolen. bevat geen parabenen). Gebruik Serum C25 één maal per dag in de ochtend. Breng één pompje serum C25 gelijkmatig aan op het gezicht onder de dagcrème (Hyalceutic of Sunceutic). Na gebruik van de foamer15 dringt het serumC25 dieper in de huid, dus het valt aan te bevelen ook ‘s ochtends de foamer te gebruiken.